понеділок, 07 березня 2011 13:15

Марадона взявся за вивчення української мови

Марадона взявся за вивчення української мови

Один з найбільших футболістів всіх часів і екс-тренер збірної Аргентини Дієго Армандо Марадона вже взявся за вивчення української мови. Про це повідомили співробітники його штабу.

Cам Марадона заявив, що навіть якщо не вдасться коли-небудь вивести збірну цієї країни на поле в якості наставника, ще одна мова інтелігентній людині не буде зайвою.

Незалежно від свого рішення Марадона планує обов'язково відвідати Євро-2012 в якості почесного гостя - він упевнений, що організатори турніру його запросять.

Раніше екс-тренер збірної Аргентини отримав пропозицію попрацювати в національній збірній Україні.

На даний момент в.о. головного тренера збірної є Юрій Калитвинцев. В якості виконуючого обов'язки він керував національною збірною в п'яти товариських матчах в 2010 року. 4 вересня наша команда в Лодзі зіграла внічию 1:1 зі збірною Польщі, а через три дні в Києві обіграла чилійців - 2:1. На початку жовтня Україну досить несподівано грає внічию з Канадою - 2:2, а потім в англійській Дербі передбачувано поступається п'ятиразовим чемпіонам світу бразильцям - 0:2. Останній матч у минулому році збірна зіграла 17 листопада в Женеві, де ледве уникла поразки - 2:2.

У 2011 році Калитвинцев возив команду на міжнародний турнір "Cyprus Cup", де українці зайняли перше місце, обігравши команди Румунії та Швеції, причому обидві перемоги були здобуті в серії пенальті.

Зараз ви читаєте новину «Марадона взявся за вивчення української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі