четвер, 10 квітня 2008 12:06

Марадона твердо вирішив повернутися у професійний футбол

Марадона твердо вирішив повернутися у професійний футбол

Легендарний аргентинський футболіст і скандаліст Дієго Марадона заявив, що хоче повернутися у професійний футбол.

Гравець став чемпіоном світу в 1986 році, зараз йому 48 років - для футболіста це вже не просто вік, а справжня старість. До того ж останніми роками Марадона кочує з клініки у клініку через різні причини, починаючи від інфаркту і закінчуючи наркотичною залежністю. Проте особистий лікар футболіста Альфредо Кае заявив, що Марадона твердий у своїх намірах.

- Марадона у відмінній фізичній формі і твердо має намір повернутися на професійне футбольне поле, - підтвердив він. - Він не вживає алкоголь і наркотики, зате поступово нарощує об"єм тренувань майже до професійного рівня, щоб знову регулярно грати у команді з 11-ма футболістами.

Останній раз напад у Марадони трапився рік тому, коли футболіст потрапив до лікарні через гострий гепатит, викликаний надмірним вживанням алкоголю і курінням сигар. До цього Марадона лікувався у медичних і психіатричних установах від пристрасті до кокаїну. А після останнього інфаркту знову добровільно ліг у психологічну клініку, бажаючи до того ж скинути вагу. З тих самих пір у нього не було проблем ні з алкоголем, ні з наркотиками.

Дієго Марадона не кидав футбол як такий. Востаннє він грав місяць тому в Ла-Пасі у добродійному матчі проти президента Болівії Ево Моралеса. Зустріч пройшла на висоті 3600 метрів над рівнем моря. Він забив три голи і показав ФІФА, що футболіст може грати на високогір"ї і без двотижневої акліматизації.

newsland.ru

Зараз ви читаєте новину «Марадона твердо вирішив повернутися у професійний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі