четвер, 13 березня 2008 09:57

Манчіні визнав, що погарячкував

Манчіні визнав, що погарячкував
Наставник "Інтера" Роберто Манчіні визнав своє рішення піти з поста тренера команди емоційним і після зустрічі з президентом клубу Массімо Моратті захотів продовжити роботу.

У офіційній заяві на клубному сайті тренер "неро-адзуррі" повідомив таке:

"Ніхто, окрім президента Массімо Моратті, наших вболівальників і всієї команди, не зможе зрозуміти гамму почуттів після того, як ми не досягли поставленої мети. Думаю, що кожен розуміє, яке розчарування охопило у цей момент.

Тренер - це каталізатор команди, проте гравці засмучені ще більше. Після матчу ви бачили тренера Роберто Манчіні, який говорив від щирого серця. Я вдячний президенту Моратті за підтримку і розуміння ситуації. Прошу вибачення за непорозуміння.

Команда готова битися до останнього, щоб виграти третє підряд скудетто і перемогти в Лізі чемпіонів наступного року. Я особливо вдячний тим уболівальникам, які проводжали нас з поля оплесками, не дивлячись на підсумковий результат".

Як повідомлялося, після поразки від "Ліверпуля" в 1/8 Ліги Чемпіонів Манчіні заявив, що піде у відставку після закінчення сезону.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Манчіні визнав, що погарячкував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі