четвер, 23 жовтня 2008 15:42

Манчіні сватають в "Рому", "Ювентус" і ... "Фулхем"

Роберто Манчіні вчора був помічений в Лондоні, що спровокувало чутки про те, що колишній тренер "Інтера" веде переговори щодо роботи в "Фулхемі".

У лондонському клубі спростували інформацію про те, що Манчіні зустрічався з їхніми представниками, а агент італійця Джорджіо де Джіорджіс заявив, що його клієнт прилетів до Лондона виключно на матч "Челсі" з "Ромою".

Італійські ж газети затверджують що Манчіні, якого сватають в "Рому" і "Ювентус", літає до Лондона на уроки англійського, нібито для підвищення його шансів на роботу в Прем"єр-лізі.

"Я чув ці чутки, але поки не можу вам сказати нічого конкретного", заявив Де Джіорджіс. "Манчіні хотів би потренувати "Ювентус" або "Рому", проте пропозицій поки не поступало."

Майбутнє Лучуно Спаллетті в "Ромі" зараз висить на волоску після невдалого старту сезону. Клаудіо Раньєрі був за одну поразку від відставки з "Ювентуса", проте у вівторок переграв "Реал" в Лізі Чемпіонів.

Манчіні сидить без роботи з часу відставки з "Інтера", та ще і судиться з колишніми працедавцями за компенсацію у розмірі 20 мільйонів фунтів.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Манчіні сватають в "Рому", "Ювентус" і ... "Фулхем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі