неділя, 06 березня 2011 14:48

Манчіні присвятив перемогу "Манчестер Сіті" футболісту, який не пройшов допінг-тест

Манчіні присвятив перемогу "Манчестер Сіті" футболісту, який не пройшов допінг-тест

Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні повідомив, що його команда присвятила перемогу над "Віганом" в матчі 29-го туру чемпіонату Англії івуарійському захиснику Коло Туре.

Нагадаємо, що 3 березня "Манчестер Сіті" на своєму офіційному сайті повідомив, що допінг-проба, взята у Туре футбольною асоціацією (FA), дала позитивний результат.

"Хочу сказати, що Коло - чудова людина. Крім того, він справжній професіонал. Цю перемогу ми присвячуємо Коло. Це поганий період життя для Туре, але він повинен знати, що дорогий нам - і як людина, і як футболіст.

У першому таймі ми зіграли краще. Ми виглядали добре, могли три або чотири рази вражати ворота суперника. Що стосується погіршення гри у другій половині зустрічі, то цей момент я пов'язую з втомою", - наводить слова Манчіні Sky Sports.

Тим часом, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер заступився за свого колишнього підопічного і заявив, що Туре не пройшов допінг-тест через те, що прийняв таблетки для схуднення своєї дружини.

"У Туре невеликі проблеми з вагою, він хотів поліпшити свої справи в цій області, тому прийняв таблетки своєї дружини", - наводить слова Венгера AP.

Туре усунений від матчів команди в очікуванні подальших розглядів. Нагадаємо, що 29-річний івуарійський футболіст перебрався в "Манчестер Сіті" з "Арсеналу" в 2009 році.

Нагадаємо, поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" - "Манчестер Сіті" відбудеться у четвер, 10-го березня. Початок о 22.05.

Зараз ви читаєте новину «Манчіні присвятив перемогу "Манчестер Сіті" футболісту, який не пройшов допінг-тест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі