понеділок, 22 жовтня 2007 19:04

Манчині побоюється лінію атаки московського ЦСКА

Головний тренер італійського "Інтеру", якому у вівторок належить провести в Москві матч групи G футбольної Ліги чемпіонів проти ЦСКА, Роберто Манчині відзначив гру армійців в атаці.

- ЦСКА - сильний суперник, у якого є декілька по-справжньому класних гравців в атаці. Ми постараємося в московському матчі в першу чергу сфокусуватися на захисті, - сказав наставник італійців на предматчевій прес-конференції, повідомляє www.eurosport.ru.

Кажучи про втрати в своїй команді, Манчині відзначив, що в матчі проти ЦСКА можуть не зіграти форвард Златан Ібрагимовіч і півзахисник Деян Станкович. У останнього проблеми з ногою, а участь шведського нападника під питанням через хворобу.

Манчині пообіцяв, що його команда зіграє успішніше, ніж в першому виїзному матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти турецького "Фенербахче", в якому італійський клуб поступився з рахунком 0:1.

- "Інтер" зіграє краще, ніж в Стамбулі. Ми непогано провели той матч, але програли. У нас є проблеми зі складом, але ми налаштовані на хорошу гру, - сказав наставник "нерадзуррі".

Манчині виразив побоювання, що його підопічним в московському матчі непросто доведеться на початку гри:

- У першому таймі проти ЦСКА нам буде важкувато. У "Інтеру" захист - не найсильніша лінія, але ми добре атакуємо. Сподіваюся, захисникам допомагатимуть гравці центру поля. Ми постараємося зробити ставку на фланги.


Зараз ви читаєте новину «Манчині побоюється лінію атаки московського ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі