четвер, 28 січня 2021 11:00

"Манчестер Юнайтед" програв безнадійному аутсайдеру

"Манчестер Юнайтед" програв безнадійному аутсайдеру
Сульшер знову несподывано програв. Фото Рейтер

У Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд" відбувся матч 20-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" - "Шеффілд Юнайтед". Зустріч завершилася перемогою гостей з рахунком 2:1.

Рахунок був відкритий на 23-й хв. - півзахисник "клинків" Джон Флек виконав подачу з кутового у воротарський, де захисник Кін Браян виграв верхове єдиноборство і ударом головою відправив м'яч у сітку воріт.

Господарі відігралися на 64-й хв. Захисник Алекс Теллес виконав подачу з кутового з лівого флангу в штрафну "клинків", де капітан манкуніанців Гарі Магуайр випередив усіх у боротьбі "на 2-му поверсі" і відправив м'яч у кут воріт.

На 74-й хв. нападник "Шеффілда" Олівер Берк з меж штрафного пробив на силу, і м'яч рикошетом від захисника манкуніанців Акселя Туанзебе залетів під поперечину воріт.

Підопічні Уле-Ґуннар Сульшера в 20 матчах набрали 40 очок і посідають 2-ге місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Шеффілд Юнайтед" - 8 - на останньому 20-му місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Ярмоленка піднялася в зону Ліги чемпіонів

Це була перша домашня поразка МЮ від "Шеффілда" з 1973 року.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" програв безнадійному аутсайдеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі