неділя, 24 жовтня 2021 20:25

"Манчестер Юнайтед" осоромився

"Манчестер Юнайтед" осоромився
Гол Роналду скасували після перегляду VAR. Фото: Reuters

"Ліверпуль" у центральному матчі англійської Прем'єр-ліги розтрощив у гостях "Манчестер Юнайтед" – 5:0. Голи забивали Кейта, Діого Жота й тричі Мохаммед Салах.

Гості повністю переграли господарів поля. Вони двічі забивали дуплетами. Спочатку Кейта й Діого Жота зробили рахунок – 2:0 вже на 13-ій хвилині.

Господарі кинулися відіграватися й на деякий час відсунули гру від своїх воріт. Однак наприкінці тайму за справу взявся Салах. Претендент на "Золотий м'яч" теж забив двічі з невеликими інтервалами – на 38-ій і 45-ій хвилинах. На тренера господарів Сульшера шкода було дивитися, коли він ішов в роздягальню.

По перерві ситуація для господарів стала ще гіршою. Салах знущальницьки зробив рахунок – 5:0. Натомість красивий гол Роналду було скасовано через міліметровий офсайд. На цьому нещастя для господарів не завершилися. З поля було вилучено Поля Погба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" переміг "Барселону" в ель-класико

Після цієї перемоги "Ліверпуль" вийшов на чисте друге місце. Команда набрала 21 заліковий бал. На одне очко більше має "Челсі". "Манчестер Юнайтед" залишився на 7 місці. В манкуніанців 14 балів.

Найбільшої поразки "Манчестер Юнайтед" "Ліверпуль" завдав у 1895 році. Тоді мерсисайдці обіграли "червоних дияволів" – 7:1.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" осоромився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі