пʼятниця, 25 лютого 2011 12:57

"Манчестер Сіті" є фаворитом Ліги Європи, але "Динамо" налаштоване оптимістично" - Сьомін

"Манчестер Сіті" є фаворитом Ліги Європи, але "Динамо" налаштоване оптимістично" - Сьомін

Якби "Динамо" не грало з перших хвилин дисципліновано, то могло б не витримати стартовий натиск "Бешикташа", - про це головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін заявив на післяматчевій прес-конференції, передає РБК-Спорт.

"Я вдячний уболівальникам за те що вони прийшли, заповнили стадіон у таку пізню годину і при такій погоді. Думаю, футболісти віддячили їм хорошою грою та самовіддачею. Гравці були мотивовані на цей матч і заслуговували на перемогу".

Разом з тим Юрій Сьомін відзначив, що "Динамо" необхідно попрацювати ще над технічним виконанням, а також приділити увагу володінню м'ячем.

Стосовно наступного суперника "Динамо" в Лізі Європи "Манчестер Сіті" Юрій Сьомін заявив, що англійський клуб є фаворитом Ліги Європи, проте "Динамо" налаштоване оптимістично і буде посилено готуватися до цього матчу, і реалізовувати свої можливості.

У свою чергу головний тренер "Бешикташа" Бернд Шустер привітав "Динамо" з перемогою і зазначив, що в обох матчах "Динамо" було на висоті і показало прекрасну гру.

"У першому матчі "Динамо" не було набагато сильніше за нас, проте три м'ячі пропущені зі стандартів вплинули на настрій гравців. Думаю, вони втратили надію на те, що можуть домогтися позитивного результату в другому матчі".

Він також зазначив, що незважаючи на негативні результати останніх матчів "Бешикташа" він вважає свою роботу на посту головного тренера успішною і не збирається подавати у відставку.

Нагадаємо, київське "Динамо" пробилося в 1 / 8 фіналу перемігши за сумою двох матчів стамбульський "Бешикташ" з рахунком 8:1.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" є фаворитом Ліги Європи, але "Динамо" налаштоване оптимістично" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі