середа, 11 травня 2011 08:54

"Манчестер Сіті" вперше зіграє у Лізі чемпіонів
5

Фото: Reuters

Перемігши у перенесеному матчі англійської прем'єр-ліги "Тоттенхем" з рахунком 1:0, "Манчестер Сіті" забезпечив собі місце не нижче четвертого за підсумками чемпіонату, а отже - путівку у кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Це перший вихід "городян" у найпрестижніший європейський клубний турнір з моменту зміни його формату в 1992 році. У розіграші Кубка чемпіонів "Манчестер Сіті" в останній раз брав участь у сезоні-1968/69. Тоді "городяни" у першому раунді поступилися турецькому "Фенербахче".

Після сьогоднішньої перемоги підопічних Роберто Манчіні стало ясно, що в Лізі чемпіонів наступного сезону не буде "Ліверпуля" і "Тоттенхема", які не зможуть піднятися за підсумками чемпіонату вище п'ятого місця.

Крім "Манчестер Сіті" участь у Лізі чемпіонів від Англії вже забронювали "Манчестер Юнайтед", "Челсі" та "Арсенал".

Перенесений матч

Манчестер Сіті - Тоттенхем - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Крауч (30, автогол).

МАНЧЕСТЕР СІТІ: Джо Харт, Річардс, Компані, Лескотт, Сабалета (Коларов, 57), Яя Туре, Сілва (Тевес, 83), Джонсон (Вієйра, 66), Н. де Йонг, Мілнер, Джеко.

ТОТТЕНХЕМ: Кудічіні, Чорлука, Роуз, М. Доусон, Галлас (Кабул, 88), ван дер Варт, Сандро Раньєрі, Паласіос (Пієнар, 32), Леннон, Модріч, Крауч (Дефо, 78).

Попередження: Мілнер (80), Пієнар (83).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" вперше зіграє у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі