середа, 03 березня 2021 08:49

"Манчестер Сіті" без Зінченка виграв 21 матч поспіль

"Манчестер Сіті" без Зінченка виграв 21 матч поспіль
"Манчестер Сіті" відірвався від найближчого переслідувача на 15 очок. Фото Reuters

У Манчестері на стадіоні "Етіхад" відбувся стартовий матч 29-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" - "Вулвергемптон". Зустріч завершилася перемогою підопічних Хосепа Гвардіоли з рахунком 4:1. Це 21 перемога поспіль для "Сіті" в усіх турнірах.

Рахунок був відкритий на 15-й хвилині матчу - Ріяд Марез зробив простріл у воротарський майданчик, де опорник "вовків" Леандер Дендонкер кинувся на перехоплення й зрізав м'яч в свої ворота.

Гості зрівняли рахунок на 61-й хвилині - Моутінью зі стандартного положення закрутив м'яч у штрафну, де капітан "вовків" Коннор Коді вибрав відмінну позицію і головою в падінні відправив м'яч під саму штангу.

На 80-й хвилині захисник господарів Кайл Уолкер з правого флангу прострілив у воротарський, де нападник Габріель Жезус використовував відскок м'яча на ногу, вразивши ворота.

На 90-й хвилині Ріяд Марез акуратним ударом з 12-ти метрів направив м'яч в дальній нижній кут воріт.

Остаточний рахунок на 93-й хвилині встановив Габріел Жезус, який оформив дубль.

"Манчестер Сіті" в 27 матчах набрав 65 очок і займає 1-е місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Вулвергемптон" (34) - на 12-му місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченка можуть продати заради одноклубника Малиновського

Гравець збірної України Олександр Зінченко матч провів на лаві запасних. Кандидат в збірну України Макс Кілмен теж залишився в запасі.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" без Зінченка виграв 21 матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі