четвер, 24 січня 2008 10:07

Мама Кріштіану Роналду мріє про кар"єру сина в "Реалі"

Мама Кріштіану Роналду мріє про кар"єру сина в "Реалі"
Яка мати не гордилася б своїм сином, якби він грав за "Манчестер Юнайтед". І не просто грав, але був не тільки одним з його лідерів, але і мало не кращим футболістом планети на сьогоднішній день. А про матеріальну сторону питання і зовсім говорити не варто. Проте мати Кріштіану Роналду до таких не відноситься.

Не бачить вона свого улюбленого сина в стані "червоних дияволів". Аж надто, на її думку, славиться своїм гнівом головний "диявол" цього клубу, головний тренер Алекс Фергюсон, і це дбайливу матусю украй не влаштовує.

53-річна Долорес Авєїро, що проживає на острові Мадейра, вважає, що на даний момент не в тому клубі грає Роналду. Ось мадридський "Реал" - інша справа.

- Моя мрія, щоб він грав в цьому клубі, - заявила вона в інтерв"ю одному з іспанських видань. - Я помру щасливою, якщо вона зможе здійснитися.

Якщо раптом і погодиться коли-небудь Роналду перейти в "Реал", то піде він по вже уторованою його колишніми одноклубниками Девідом Бекемом і Рудом ван Ністелроєм доріжці.

Джерело: "Газета.ру"

Зараз ви читаєте новину «Мама Кріштіану Роналду мріє про кар"єру сина в "Реалі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі