неділя, 08 лютого 2009 13:26

Малюк Касільяс встановив у "Реалі" новий рекорд

Автор: sport-express.ru
  Ікер Касільяс
Ікер Касільяс
Матч проти ФК "Расінг" став 454-м для Ікера Касільяса у футболці "Реала".

Таким чином він наздогнав колишнього рекордсмена клубу Пако Буйо. Адже йому всього 27 років, що для воротаря дитячий вік.

"Я не знав, що можу побити рекорд поки мені два місяці тому про це не сказали журналісти, - говорить Касільяс. - Це величезна честь бути на одному рівні з Пако Буйо. Він кумир усіх воротарів, і я буду задоволений, якщо перевершу його досягнення".

"Коли я зіграв свій перший матч за "Реал", то не міг і мріяти про таке".

Сам Буйо не сильно засмучений тим, що поступився своїм місцем в історії клубу Касільясу. "Я не сумую, коли кращий воротар у світі б"є мій рекорд. Думаю, незабаром усі рекорди клубу будуть у Касільяса, адже він ще зовсім молодий".

Тепер більше Ікера за "Реал" зіграло тільки п"ять чоловік: Маноло Санчис (712), Рауль (684), Карлос Сантільяна (643), Пако Хенто (605) і Фернандо Йєрро (601).

Довідка від "Sports.ru":

Касільяс народився в Мадриді в сім"ї шкільного вчителя Хосе Луїса та домогосподарки Марії Кармен Фернандес. Його батько мріяв, що син стане футболістом мадридського "Реала", і Ікер виправдав його сподівання, ставши основним воротарем "Реала" та іспанської збірної. Свій вибір футболіст пояснює так: "Це може показатися дивним, але, скільки я себе пам"ятаю, мені завжди подобалося красиво падати. Коли ж мені вдавалося ще й відбити м"яч, я відчував при цьому справжню насолоду".

football.uaMarca

Зараз ви читаєте новину «Малюк Касільяс встановив у "Реалі" новий рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі