четвер, 09 жовтня 2008 11:27

Малкіну пропонували $11 млн на рік за виступи в КХЛ

Форвард "Пітсбурга" Євген Малкін розповів про пропозицію, зроблену йому в міжсезонні магнітогорським "Металургом" і повідав, де і як проводив відпустку цього року.

"У міжсезонні я побував в Магнітогорську і дійсно зустрічався з Геннадієм Велічкіним. Генеральний директор "Магнітки" заявив, що робив контрактну пропозицію і дуже хотів повернути мене з "Пітсбурга", пропонував $11 млн. в рік "чистими"! Ну так, була така пропозиція. Якщо вам прямо про це говорять, то вже, звичайно, реально. "Металург" дуже хотів мене повернути. Але я все одно не міг виїхати. Термін контракту з "Пітсбургом" закінчується тільки після цього сезону. А тікати, як Радулов, я не хотів. Взагалі, моя мета - виграти Кубок Стенлі. А як кар"єра далі повернеться - ніхто не знає", - говорить хокеїст.

"У відпустці з друзями і подругою відправилися на Мальдіви. Я в захваті від цих островів! Найяскравіше враження мого літа, яке вийшло коротким через фінал Кубка Стенлі. Ми з дівчиною разом вибираємо, куди поїхати. У нас же нормальні відносини, я не підкаблучник. Нормально обговорили, яким буде відпочинок. Мені сподобалися Мальдіви, тому що там можна відключитися від зовнішнього світу. Виїхали на острів, у якого площа менше одного квадратного кілометра. Не треба ні в місто йти, ні по вулицях мотатися, ні на екскурсіях бродити. Лежи на пляжі, релаксуй. Я вибрав острів з великим SPA-салоном. Мені часто робили масажі, відновлювали сили. Акул на вудку ловив. Маленьких таких, півметра завдовжки. А потім відпускав. Хай живуть".

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Малкіну пропонували $11 млн на рік за виступи в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі