понеділок, 21 січня 2008 17:28

Малкін може зіграти замість Кросбі у Матчі всіх зірок НХЛ

Канадський форвард клубу НХЛ "Пітсбург Пінгвінс" Сідні Кросбі, який отримав за підсумками минулого сезону приз "найціннішого" гравця ліги (MVP), пропустить Матч всіх зірок, який відбудеться 27 січня. У ніч з 18 на 19 січня хокеїст отримав травму гомілкостопа і вибув на невизначений час.

Кросбі травмував правий гомілкостоп, невдало врізавшись ногою в борт в матчі регулярного чемпіонату проти "Тампи", програний "Пітсбургом" з рахунком 0:3. Неприємний інцидент трапився у першому періоді, після чого форвард залишив майданчик і більше не повернувся на лід.

Точні терміни відновлення Кросбі стануть відомі найближчим часом, але хокеїст майже напевно не зіграє в Матчі всіх зірок НХЛ в Атланті. Відзначимо, що за підсумками голосування уболівальників, які визначали стартові п"ятірки команд Східної і Західної конференцій, Кросбі набрав більше всього голосів.

НХЛ поки не оголосила, хто замінить Кросбі, але головним претендентом на участь в Матчі зірок є російський одноклубник канадця Євген Малкін. Цього сезону росіянин набрав 53 очки за результативність (24 шайби і 29 передач).

Джерело: "Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Малкін може зіграти замість Кросбі у Матчі всіх зірок НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі