неділя, 18 квітня 2021 18:18

Малиновський забив єдиний гол "Ювентусу"

Малиновський забив єдиний гол "Ювентусу"
Руслан Малиновський поховав "Ювентус". Фото: Reuters

Українець Руслан Малиновський став автором переможного м'яча у ворота "Ювентуса" в 31 турі чемпіонату Італії. "Аталанта" перемогла – 1:0.

Тренер бергамасків Джан П'єро Гасперіні здивував стартовим кладом, не включивши до нього Руслана Малиновського. Без українця "Аталанта" на рівних грала з туринським суперклубом, причому маючи більше нагод, щоби відкрити рахунок.

Руслан вийшов на поле аж на 72-ій хвилині. Спочатку здавалося, що це буде не найкращий матч Малиновського: він заробив жовту картку й кілька разів втрачав м'яч. Однак на 86-ій хвилині українець дуже вдало виконав штрафний, після якого Войцеху Щенсни з великими труднощами вдалося витягнути м'яч з лівого верхнього кута.

Пішов розіграш кутового, Ілічич віддав на Малиновського і той сильно пробив. Рикошет дезорієнтував голкіпера й рахунок став – 1:0. Матч так і завершився перемогою "Аталанти". У складі "Ювентуса" не грав Кріштіано Роналду - ушкодив м'яз.

Ця перемога для "Аталанти" стала першою за отанні 20 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ображений гравець "Аталанти" таки отримав футболку Роналду

Після цієї перемоги "Аталанта" набрала 64 залікові бали й піднялася на третє місце, опустивши "Ювентус" на четверте. У туринців – 62 очки. Лідирує "Інтер" – 74. На другому місці "Мілан" – 66.

Зараз ви читаєте новину «Малиновський забив єдиний гол "Ювентусу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі