субота, 19 жовтня 2019 18:11

Малиновський відіграв 90 хвилин у вогняному матчі з "Лаціо"

Малиновський відіграв 90 хвилин у вогняному матчі з "Лаціо"
Алехандро Гомес відзначився забитим м'ячем

Українець Руслан Малиновський відіграв повний матч своєї команди на виїзді проти римського "Лаціо". Гра завершилася внічию – 3:3. Малиновський результативними діями не відзначався.

У першому таймі гості повністю переважали суперника. "Аталанта" вела – 3:0. Двічі відзначився Мурієль і одного разу – Алехандро Гомес.

У другому таймі господарям удалося перехопити ініціативу. Вони забили двічі з 69 по 70 хвилину й скоротили відставання в рахунку – 2:3.

Незадовго до кінця зустрічі команда із Бергамо мала шанс остаточно вбити інтригу. Малиновський пробивав із центру карного майданчика, але м'яч на кілька сантиметрів розминувся із дальньою штангою. Згодом Гомес виходив сам на сам із голкіпером, але не зумів його переграти.

Розплата прийшла на останній хвилині основного часу. Чіро Іммобіле реалізував пенальті й урятував безнадійно програну гру – 3:3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський зацікавив "Челсі"

"Аталанта" є суперником "Шахтаря" в групі Ліги чемпіонів. Наступну гру бергамці зіграють проти "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Малиновський відіграв 90 хвилин у вогняному матчі з "Лаціо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі