пʼятниця, 07 березня 2008 08:35

Мальдіні хоче залишитися у футболі ще на рік

Мальдіні хоче залишитися у футболі ще на рік

Поразка від "Арсеналу" у вівторок може не стати останнім матчем Паоло Мальдіні в Лізі чемпіонів УЄФА, оскільки капітан "Мілана" дав зрозуміти, що може відкласти відхід з великого футболу.

- Весь клуб підштовхує мене до того, щоб залишитися ще на рік, - сказав колишній захисник збірної Італії в інтерв"ю каналу Sky Italia в четвер увечері. - Стан моїх колін відчутно покращав у порівнянні з тим, як було три місяці тому, і я граю лівого захисника, чого не робив уже десять років. Я люблю футбол, люблю тренуватися і грати.

Раніше Мальдіні, якому у червні виповнюється 40 років, збирався завершити кар"єру влітку 2008-го. Проте тепер ветеран припускає, що може залишитися і на довше.

- У мене все ще маса енергії. Я знаю, що повинен пам"ятати свої слова. Але, здається, тільки дурні не змінюють думки тільки тому, що вони щось сказали у минулому. Давайте почекаємо і подивимося, - сказав легенда "россонері" і володар п"яти Кубків європейських чемпіонів.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Мальдіні хоче залишитися у футболі ще на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі