четвер, 07 червня 2007 13:17

Макларен: "Бекхем грає просто неперевершено"

 

Головний тренер збірної Англії Стів Макларен відзначив величезний внесок Девіда Бекхема, 32 роки, в перемогу над Естонією (3:0), повідомляє Спорт Сегодня.

- У останніх двох матчах Бекхем виглядав просто неперевершено й відповів своєю грою всім недоброзичливцям. Він взяв участь в двох з трьох м"ячів, забитих нашою командою, – сказав Макларен в інтерв"ю Sky Sports News.

Захоплення грою Девіда також висловили партнери по команді Джон Террі та Френк Лемпард, які впевнені, що Бекхем продовжить виступи за збірну, незважаючи на швидкий від"їзд за океан.

- Я думаю, що сьогодні у нас все вийшло, ми забили декілька голів, показали непогану гру, і я відчуваю, що до нас повертається впевненість. Я б неймовірно хотів знову отримати виклик в команду. Стів ясно дав мені зрозуміти, що якщо гратиму так само, як зараз, то місце в команді мені гарантовано. Звичайно, на мене будуть сильно тиснути, але я завжди хотів грати за свою країну, – відзначив півзахисник "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Макларен: "Бекхем грає просто неперевершено"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі