пʼятниця, 20 червня 2008 12:21

Макларен продовжить тренерську кар"єру в Голландії

Колишній тренер збірної Англії Стів Макларен, звільнений в листопаді після непотрапляння команди на Євро-2008,  підписав дворічний контракт з голландським "Твенте".

На цій посаді він змінив Фреда Рюттена, який вирішив прийняти пропозицію "Шальке".

"Я дуже радий, що отримав шанс стати тренером "Твенте", - сказав Стів Макларен на прес-конференції. - Після зустрічей з керівниками клубу я б хотів зазначити, що вони настроєні дуже конструктивно. Це великий час для цього клубу, під керівництвом попереднього тренера ця команда добилася успіху, і я вже чекаю не дочекаюся того моменту, коли зможу приступити до своєї роботи з гравцями".

"Це великий виклик для мене і для всього клубу, оскільки нам треба грати матчі Ліги чемпіонів і Ередивізії, але я все ж таки маю надію на те, що ми зможемо підійти на початок нового сезону з позитивним настроєм. Я хотів би сказати уболівальникам, про яких я багато чув, що ми постараємося зробити все для того, щоб привести цей клуб до успіху", - заявив колишній помічник Алекса Фергюсона.

"Сер Боббі Робсон розповів мені, що це буде приємним викликом для мене. Крім того, він розповів про те, що "Твенте" - це фантастичний клуб, і що я зміг би відчувати себе тут як вдома. Я радий знову приступити до роботи. Розглядаю майбутній сезон як виклик для себе", - закінчив Макларен.

Нагадаємо, що "Твенте" виграв у "Аякса" стикові матчі за право представляти Голландію в Лізі чемпіонів, повідомляє Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Макларен продовжить тренерську кар"єру в Голландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі