понеділок, 17 вересня 2007 16:59

Маклайн замість Кличка буде битись з його спаринг-партнером

Суперник екс-чемпіона світу за версією WBC українця Віталія Кличка американець Джаміль Маклайн вирішив не чекати повернення українця після травми. Запланований на 22 вересня в Німеччині 10-раундовий двобій був відмінений через серйозну травму спини Кличка-старшого.

Незважаючи на те, що команда Кличка поки офіційно не прийняла рішення про подальші плани і раніше заявляла про можливості призначення нової дати двобою з Маклайном, американець сам прийняв рішення відмовитися від нього, повідомляє champion.com.ua.

Він прийняв пропозицію знаменитого американського промоутера Дона Кінга, з підопічними якого брати Клички принципово не хочуть боксувати. Тепер Маклайн повинний зустрітися зі співвітчизником Даваррілом Вільямсоном у двобої за 4-ий рядок у рейтинг-листі WBA. Саме Вільямсон був одним з боксерів, який допомагав Віталію готуватись до повернення в бокс.

Бій пройде або 6 жовтня в Нью-Йорку на "розігріві" двобою за звання чемпіона світу за версією WBC між росіянином Олегом Маскаєвим і нігерійцем Семуелем Пітером, або 13 жовтня в Чикаго.

Дон Кінг пообіцяв Маклайну, що у випадку перемоги він зустрінеться з діючим чемпіоном світу WBA узбеком Русланом Чагаєвим у січні. "Я підписав контракт із Кінгом менше ніж через добу після того, як бій із Кличко "помер", - сказав Маклайн. - Він гарантував мені титульний двобій уже в другому бої. Я не міг відмовитися".

Зараз ви читаєте новину «Маклайн замість Кличка буде битись з його спаринг-партнером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі