неділя, 14 жовтня 2007 14:13

Маккалок не задоволений суддівством у матчі з Україною

Один з героїв зустрічі Шотландія - Україна Лі Маккалок публічно виразив здивування деякими рішеннями арбітра поєдинку Пітера Вінка, повідомляє Футбол.ua.

Голландець не дав очевидний пенальті у ворота "жовто-синіх", а обуреному Лі показав попередження, через яке він пропустить важливий поєдинок у Грузії.

- Все, що я сказав арбітрові: "Як же так, це чистий пенальті". А він узяв і виписав мені жовту картку. Що сказати з цього приводу - навіть і не знаю. До нього підійшов капітан Баррі Фергюсон і запитав: "А його за що попередили?". Тут же і він отримав "гірчичник". У результаті виходить, що звертатися до судді не можна... - обурювався Маккалок. - Я чесно думаю, що ТБ покаже цей момент, а уболівальники зможуть прочитати по губах, що я сказав. Не було нічого поганого. Я не хочу нести ніяких негативних емоцій, ми обіграли команду світового рівня і, упевнений, що кожен наш співвітчизник гордий тим, що він шотландець.

Зараз ви читаєте новину «Маккалок не задоволений суддівством у матчі з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі