Ексклюзиви
неділя, 19 січня 2020 09:41

Макгрегор наблизився до реваншу з Нурмагомедовим

 

Минулої ночі тріумфально повернувся в октагон знаменитий ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор. У головному поєдинку турніру UFC 246 в Лас-Вегасі, США, він нокаутував міцного американця Дональда "Ковбоя" Серроне. Макгрегор "закрив" поразку від росіянина Хабіба Нурмагомедова, якої зазнав у жовтні 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бій століття" в UFC завершився грандіозним скандалом

Вже в дебюті бою проти Серроне Конор пробив потужний хайкік - удар лівою ногою в голову. Після цього швидко добив суперника в партері. Бій тривав 40 секунд.

- Я повернувся! Король повернувся! Радий знову творити історію. Я перший боєць у промоушені, хто оформив вражаючі перемоги в напівлегкій, легкій і напівсередній вазі. Готовий повернутися в легку вагу, але мені комфортно і в напівсередній. Зараз відсвяткую перемогу в колі сім'ї, а там подивимося, що робити далі, - прокоментував перемогу Макгрегор.

Бій проти Серроне відбувся у напівсередній вазі – до 77 кг. Раніше Макгрегор ставав чемпіоном UFC у напівлегкій (до 66 кг) і легкій (до 70 кг) вагових категоріях.

До бою президент UFC Дана Вайт заявляв, що Макгрегор отримає шанс на реванш з Хабібом Нурмагомедова, якщо здобуде перемогу над Дональдом Серроне.

Бій проти Хабіба буде найбільшим PPV-шоу в історії змішаних єдиноборств

- Конор Макгрегор мене тероризував з моменту бою з Хабібом (у жовтні 2018 року – gazeta.ua), він хоче матчу-реваншу, - заявляв Вайт. - Я сказав йому, що негайного матчу-реваншу не буде. Він прийняв це. Четвертий номер рейтингу UFC у легкій ваговій категорії (Конор Макгрегор) проти п'ятого номера (Дональда Серроне). Якщо Конор перемагає, то отримує наступним титульний бій. І цей бій (проти Хабіба – gazeta.ua) буде найбільшим PPV-шоу в історії змішаних єдиноборств.

Але для початку Хабібу Нурмагомедову потрібно захистити свій титул в мегабою із дуже крутим американцем Тоні Фергюсоном. Їхня зустріч запланована на 18 квітня в Нью-Йорку, США.

Зараз ви читаєте новину «Макгрегор наблизився до реваншу з Нурмагомедовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути