середа, 13 лютого 2008 15:18

Майорга стверджує, що підписав контракт на бій з Котто

Недавно екс-чемпіон світу в напівсередній вазі Рікардо Майорга заявив в інтерв"ю пуерторіканським ЗМІ про те, що в липні цього року він зустрінеться з діючим володарем титулу WBA в цій вазі Мігелем Котто.

Зі слів Майорги, він вже підписав контракт на бій з Котто, запропонований йому промоутером Доном Кінгом, проте промоутер Котто Боб Арум частково спростував цю заяву нікарагуанського боксера.

Арум підтвердив факт ведення переговорів з представниками Майорги і зазначив, що він входить до числа потенційних супротивників Котто, але, з його слів, цей поєдинок, швидше за все, відбудеться в другій половині цього року.

"Поза сумнівом, Майорга входить до числа можливих супротивників Котто, - сказав Арум. - Слід зазначити, що Мігель може цього року провести чотири поєдинки, і поєдинок проти Майорги був би дуже цікавий, але тільки не в липні. Майорга може стати кандидатом на липневий бій, тільки якщо переможець поєдинку Цинтрон-Маргаріто виявиться травмованим. Тоді у Майорги з"явиться можливість зустрітися з Котто в липні".

Нагадаємо, що популярність до Майорги прийшла саме під час його виступів в напівсередній вазі, коли в 2003 році він здобув дві перемоги над Верноном Форрестом і об"єднав два чемпіонські титули WBC і WBA, потім Майорга програв Корі Спінксу і перебрався в першу середню вагу, де також став чемпіоном світу.

Не дивлячись на те, що свій останній поєдинок Майорга провів в рамках вагової категорії до 166 фунтів (75,3 кг), нікарагуанець запевнив всіх в тому, що він легко зможе "вписатися" в рамки напівсередньої ваги (66,7 кг / 147 фунтів) і нокаутувати Котто.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Майорга стверджує, що підписав контракт на бій з Котто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі