вівторок, 13 січня 2009 15:30

Майкл Фелпс змінить стиль

Американський плавець Майкл Фелпс заявив, що він не намагатиметься побити свій рекорд по кількості золотих медалей, виграних на одній Олімпіаді. Фелпс встановив це досягнення на літніх Іграх 2008 року в Пекіні, завоювавши вісім нагород найвищої проби. На Олімпіаді-2012 його програма буде менш насиченою, повідомляє lenta.ru з посиланням на Reuters.

За словами спортсмена, на Іграх в Лондоні він не прийматиме участі в такій кількості видів програми, як на Олімпіаді в Китаї. Фелпс відзначив, що він збирається випробувати нові для себе стилі, зокрема, запливи на спині. Крім того, американець має намір попрацювати над стометрівкою вільним стилем.

На Іграх в Пекіні Фелпс завоював вісім золотих медалей і перевершив досягнення свого співвітчизника Марка Спітца, який на Олімпіаді 1972 року в Мюнхені виграв сім нагород найвищої проби. Відзначимо, що на Іграх 2004 року в Афінах Фелпс завоював шість золотих і дві бронзові медалі.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Фелпс змінить стиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі