вівторок, 03 квітня 2007 11:24

Майбутнє Моурінью в "Челсі" під великим питанням

На думку британських спортивних журналістів, крісло під португальським фахівцем відчутно хитається. Такий висновок футбольні аналітики зробили по фотографіях, на яких Роман Абрамович зображений разом з адміністрацією лондонського клубу. На знімках екс-губернатор Чукотки щось захоплено обговорює з виконавчим директором "Челсі" Пітером Кеньйоном, головою ради директорів Брюсом Баком і начальником команди Євгеном Тененбаумом.

Абрамович з"явився в таборі "синіх", щоб постежити як його хлопці обіграють "Уотфорд" (1:0), щоб зберегти хоч теоретичні шанси наздогнати "Манчестер Юнайтед". Після закінчення матчу лондонські боси клубу провели 15-хвилинну нараду в переговорній кімнаті, і журналісти упевнені, що в цій бесіді йшлося саме про майбутнє Моурінью.

А те, що після розмови Абрамович відмовився зайти в роздягальню і привітати гравців і тренера "Челсі" з перемогою, тільки дало журналістській братії новий привід для пересудів, повідомляє Євроспорт.

Раніше газета The Independent висловлювала міркування, що найбільш відповідною заміною для Моурінью є головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк. При цьому помічником голландця, на думку газети, неодмінно повинен стати хтось з англійських фахівців.

Все-таки Моурінью виграв в цьому році кубок англійської Ліги, і продовжує боротьбу ще на трьох фронтах. Якщо хоч один з трофеїв (окрім кубка Англії, мабуть) підкориться португальцеві, то тренер у "Челсі" залишиться той самий.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнє Моурінью в "Челсі" під великим питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі