четвер, 10 липня 2008 14:22

Майбутнього суперника Вірчіса вигнали з відкритого тренування Кличка

Відомого кубинського боксера-важковаговика Хуана Карлоса Гомеса, який займає другий рядок рейтингу WBC, не пустили на відкрите тренування Володимира Кличка, яке відбулося 9 липня в Гамбурзі.

Після цього інциденту кубинський боксер розповів, що він просто хотів поздороватися з українцем. Зі слів Гомеса, йому не зрозуміло, чому на тренування, яке називається відкритим, не пускають всіх, хто хотів би його відвідати. "Це доводить, що мене вони бояться більше, ніж Томпсона", - зазначив кубинець.

Гомесу восени треба зустрітися з українцем Володимиром Вірчісом за право виборювати чемпіонський пояс WBC. В цей час цим титулом володіє нігерієць Семюел Пітер, який в наступному бою вийде на ринг проти почесного чемпіона Віталія Кличка.

У зв"язку з цим Гомес пообіцяв, що в майбутньому він спочатку переможе Вірчіса, потім Віталія Кличка, а пізніше і Володимира. "Скажу вам одну річ, хлопці. Коли ми битимемося за чемпіонські титули, то у вас не буде охорони, яка захистить вас або не пустить мене до вас", - заявив кубинський спортсмен.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Майбутнього суперника Вірчіса вигнали з відкритого тренування Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі