пʼятниця, 20 квітня 2007 14:32

Майбутній клуб Бекхема вже заробив на його імені 13 мільйонів

Клуб американської футбольної ліги (MLS) "Лос-Анджелес Гелексі", що підписав контракт з Девідом Бекхемом,, 31 рік, вже заробив на імені свого новачка 13,3 мільйона доларів, інформує Лента.Ру.

При цьому півзахисник проведе свій перший матч за каліфорнійський клуб тільки в липні. До кінця червня він зв"язаний угодою з мадридським "Реалом".

Як пише англійське видання Daily Telegraph, американські уболівальники купують велику кількість футболок "Лос-Анджелес Гелексі" з прізвищем Beckham на спині. Крім того, збільшився об"єм продажів сезонних абонементів, що принесло клубу 4,9 мільйона доларів, хоча ціни на квитки в порівнянні з минулим сезоном стали вищими.

Нагадаємо, що Бекхем підписав п"ятирічний контракт з "Лос-Анджелес Гелексі" в січні цього року. Базова зарплата англійця складе 5,5 мільйона доларів в рік, але з урахуванням численних бонусів і спонсорських відрахувань загальний дохід Бекхема за п"ять років в американському клубі може скласти 250 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Майбутній клуб Бекхема вже заробив на його імені 13 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі