понеділок, 25 серпня 2008 11:10

Мадридський "Реал" виграв Суперкубок Іспанії

24 серпня у матчі-відповіді мадридці, що залишилися до 73-ої хвилини удев"ятьох після видалень Рафаеля вандер Варта та Руда ван Ністелроя, обіграли на своєму полі "Валенсію" з рахунком 4:2. Про це повідомляє агентство Reuters. Перший матч закінчився перемогою "Валенсії" з рахунком 3:2.

Півзахисник "Валенсії" Давид Сільва відкрив рахунок на 33-ій хвилині зустрічі, збільшивши перевагу своєї команди по сумі двох зустрічей. На 40-ій хвилині з поля був видалений голландець вандер Варт.

Співвітчизник вандер Варта ван Ністелрой на 49-ій хвилині зрівняв рахунок по пенальті, а на 73-ій був видалений арбітром з поля.

Залишившись удев"ятьох, "Реал" зміг забити три голи. На 75-ій хвилині відзначився Серхіо Рамос, на 87-ій - Рубен дела Ред, на 89-ій - Гонсало Ігуаїн. На останній хвилині зустрічі "Реалу" забив форвард "Валенсії" Фернандо Морьентес. В останні хвилини відігратися гості так і не встигли.

"Лента.ru"

Зараз ви читаєте новину «Мадридський "Реал" виграв Суперкубок Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі