середа, 09 травня 2007 11:53

Мадридський "Атлетико" зацікавлений в послугах Шустера

 

За інформацією провідного іспанського видання Marca в новому сезоні у мадридського "Атлетико" буде новий тренер.

Босів "Матрасників" не влаштовує гра та результати команди під керівництвом мексиканського фахівця Хав"єра Агірре. Наприкінці сезону цей тренер покине Мадрид. До речі, боси "Осасуни", попереднього клубу Агірре, вже готові запропонувати йому контракт.

Головним фаворитом президента "Атлетико" Мігеля Анхеля Хіля Марина на пост наставника є німецький фахівець Бернд Шустер, 47 років, що очолює "Хетафе", повідомляє football.ua з посиланням на іспанське видання. Нагадаємо, що раніше пройшла інформація про те, що екс-тренер "Шахтаря" нібито підписав попередній контракт з мадридським "Реалом". Але Бернд рішуче спростував ці дані.

Інша кандидатура на пост головного тренера - колишній хавбек команди, знаменитий півзахисник Дієго Сімеоне. Він не раз зізнавався в приязному ставленні до "Атлетико", уболівальників цієї команди вважає кращими в світі, але зараз Дієго Пабло успішно працює на батьківщині з "Естудіантесом" і не збирається залишати Аргентину. З "Естудіантесом" він став чемпіоном останнього розіграшу чемпіонату Аргентини.

Ну а запасним варіантом можна назвати Хоакіна Каппароса, що нині тренує "Депортиво".

У нинішньому сезоні "Атлетико" займає шосте місце, що явно не відповідає складу команди.

Зараз ви читаєте новину «Мадридський "Атлетико" зацікавлений в послугах Шустера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі