понеділок, 23 липня 2007 16:32

Льюіс: У Кличка немає серйозних опонентів

Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Ленокс Льюіс, який коментував матч-реванш між чемпіоном IBF Володимиром Кличко і Леймоном Брюстером на каналі HBO, дав інтерв"ю, в якому висловив свої думки про надважкий дивізіон в цілому, про минулий поєдинок і про повернення в ринг екс-чемпіона WBC Віталія Кличко, повідомляє allboxing.ru.

- Я вважаю, що Володимир зробив саме те, що від нього очікувалося, — сказав Льюіс. — Чесно кажучи, перед ним немає серйозних опонентів, які здатні були б по-справжньому його перевірити. Та і Брюстер в другому бою відрізнявся від самого себе в першому. Важко давати оцінку Володимиру, тому що йому потрібні сильніші суперники. Я часто дивлюся бої надважковаговикыв і дивуюсь — як же так? Багатьом з них потрібна допомога, вони боксують неправильно, роблять не те, що повинні. Володимиру це ніяк не допомагає. Він вимушений битися з тими, кого проти нього ставлять. Він може демонструвати свої уміння тільки на тому рівні, до якого дотягують його опоненти. Це навіть небезпечно, тому що після стількох легких перемог він може дуже розслабитися.

Висловився Льюіс і щодо повернення Віталія Кличка на ринг.

- Гадаю, Віталій переможе Джаміля Маклайна. Бій буде конкурентним тільки в тому випадку, якщо Маклайн повірить в свою перемогу. Але головне питання не в цьому. Головне — це чи зможе Віталій вийти на цей бій? Виходячи з минулого досвіду зрозуміло, що у Віталія проблеми з фізичною формою. Схоже, що його старі травми і минуле серйозно впливають на його сьогодення і майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Льюіс: У Кличка немає серйозних опонентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі