понеділок, 03 березня 2008 13:17

Льюіс розкритикував ідею третього бою Холіфілд-Тайсон

Льюіс розкритикував ідею третього бою Холіфілд-Тайсон
Колишній абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Леннокс Льюіс вважає, що 45-річному американцю Евандеру Холіфілду не варто проводити третій бій з Майком Тайсоном. Зі слів Льюіса, він не сумнівається в перемозі Холіфілда, але вважав би за краще, щоб ветеран зустрівся з якимсь іншим боксером.

"Навіщо проводити цей бій знову? Ми всі знаємо, хто виявиться переможцем", - сказав Льюіс, додавши, проте, що в поєдинку важковаговиків все може вирішити один удар. Сам Льюіс в 1999 році двічі зустрічався з Холіфілдом. Перший бій завершився внічию, а матч-реванш виграв англійський боксер, який став після цієї перемоги абсолютним чемпіоном світу.

Що стосується Холіфілда, то він в інтерв"ю виданню Sunday Mail, опублікованому 2 березня, підтвердив готовність зустрітися з Тайсоном. Американець зазначив, що він все ще розраховує вп"яте стати чемпіоном світу у важкій вазі, що раніше не вдавалося жодному боксерові.

Зі слів Холіфілда, він проведе свій черговий бій в червні цього року, а в майбутньому розраховує отримати право на поєдинок з Володимиром Кличком, який володіє чемпіонськими титулами за версіями IBF і WBO.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Льюіс розкритикував ідею третього бою Холіфілд-Тайсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі