середа, 10 липня 2019 14:24

Любов і смерть. У Польщі трагічно загинула російська гандболістка

Любов і смерть. У Польщі трагічно загинула російська гандболістка
Експертизав Польщі назве причину смерті Корольової

Російська гандболістка Катерина Корольова трагічно загинула в Польщі. За попередньою версією причина смерті - нещасний випадок.

Про це пише akcenty.com.ua.

Спортсменка загинула після чемпіонату Європи з пляжного гандболу в польському Старе-Яблонки.

За традицією після фіналу все вирушили на пишний бенкет святкувати перемогу і участь. Катерина Корольова, якій було всього 20 років, вирушила на побачення з хлопцем, якого зустріла на місці. Пара вирішила скупатися в місцевому озері. Дівчина стрибнула з пірсу і зникла з поля зору.

Слідчі припускають дві версії смерті Корольової: серцевий напад або асфіксія на тлі перепаду температур. За даними лікарів, таке може статися навіть з повністю здоровою людиною.

Також стало відомо, що місцева поліція заводила справу про ненавмисне вбивство.

"Прокурор прийняв рішення про початок слідства за статтею 155 Кримінального кодексу про ненавмисне вбивство. Перевіряються всі деталі події, допитуються свідки. Це сталося минулої ночі. Близько опівночі черговому надійшов виклик про вилучення з води тіла жінки. Приїхавши на місце лікарі швидкої допомоги намагалися її реанімувати, але безуспішно. На даний момент складно сказати, що було безпосередньою причиною смерті. Сьогодні відбудеться судово-медична експертиза ", - розповіла представник прес-служби поліції міста Оструда Анна Карчевська.

Але незабаром відразу стало відомо, що хлопця, який був на місці події, відпустили відразу після допиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робот знайшов тіло футболістки на дні озера

Катерина Корольова народилася 8 жовтня 1998 року в Кримську. З 15 років займалася гандболом, до останнього часу виступала за "Ставропіллі" на позиції лівого крайнього, і іноді грала за молодіжну збірну Росії.

Зараз ви читаєте новину «Любов і смерть. У Польщі трагічно загинула російська гандболістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі