середа, 01 вересня 2010 15:32

Любоша Міхела хочуть бачити керівником російських суддів

Любоша Міхела хочуть бачити керівником російських суддів

Відомий російський арбітр Микола Левніков відповів на питання, кого б він порекомендував президентові РФС Сергію Фурсенку на пост керівника суддівського корпусу.

"Незважаючи на успішну діяльність Колліни в Україні, мені здається, що в Росії для такої роботи необхідна людина, яка знає мову та менталітет жителів країни. Ідеальною фігурою був би словак Любош Міхел. Дуже авторитетна у суддівському світі людина, чудово говорить російською і знає ще кілька мов.

Тільки Любош зробив свій вибір, прийнявши запрошення президента "Шахтаря" Ріната Ахметова очолити міжнародний відділ донецького клубу. Упевнений, що людей, які володіють таким багажем у суддівстві, як Міхел, потрібно берегти і залучати до роботи з підготовки арбітрів.

Тільки коли Любош завершував практичну кар"єру, ні в УЄФА, ні у ФІФА цим питанням не потурбувалися. Зате з "Шахтаря" надійшла пропозиція, від якої неможливо відмовитися. Якщо ж людина йде працювати в клуб, дороги назад до суддівського корпусу немає," - вважає Левніков.

Нагадаємо, 27 жовтня 2008 року Міхел підписав контракт з донецьким "Шахтарем", ставши директором відділу міжнародних змагань клубу.

За матеріалами Спорт-Уикэнд

Зараз ви читаєте новину «Любоша Міхела хочуть бачити керівником російських суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі