середа, 02 листопада 2011 14:20

Любо Пенєв офіційно очолив збірну Болгарії

Любо Пенєв офіційно очолив збірну Болгарії

Новим головним тренером збірної Болгарії став Любослав Пенєв, який змінив на цій посаді колишнього капітана збірної Німеччини Лотара Маттеуса. Про призначення Пенєва 2 листопада на спеціальній прес-конференції оголосив президент Футбольного союзу Болгарії (BFU) Борислав Михайлов, повідомляє Reuters.

За словами Михайлова, Пенєв дуже добре знає болгарських футболістів, тому його кандидатура на пост головного тренера збірної є найбільш підходящою. На офіційному сайті BFU інформації про призначення нового наставника поки немає.

Про швидке призначення Пенєва стало відомо ще тиждень тому. Тоді про це повідомив сам тренер після взвільнення з клубу "Літекс". 45-річний Пенєв у минулому грав за збірну Болгарії. Він провів 62 матчі і забив 13 голів. В якості тренера він працював у "Літексі" і софійському ЦСКА.

Що стосується Маттеуса, то він був звільнений зі збірної Болгарії у зв'язку з невдалим виступом команди у відбірному турнірі Євро-2012. У восьми матчах болгари набрали лише п'ять очок і посіли останнє місце у своїй групі.

Зараз ви читаєте новину «Любо Пенєв офіційно очолив збірну Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі