четвер, 09 березня 2017 17:56

Любитель татуювань і захисник лимонів: хто став новим президентом "Палермо"
14

Пол Баккальїні – новий президент команди Серії А «Палермо»
Пол Баккальїні показує нове татуювання – герб «Палермо»

Новим президентом італійського "Палермо" призначений Пол Баккальїні. Раніше 33-річний американець з італійським корінням працював на радіо і телебаченні.

У квітні компанія Integritas Capital, співзасновником якої є Баккальїні, придбає 100% акцій "Палермо".

Контрольним пакетом акцій володіє Мауріціо Дзампаріні. Він колишній президент клубу, який за 15 років правління поміняв 39 тренерів.

За свій агресивний стиль і звичку витріщати очі при роботі в кадрі Баккальїні отримав прізвисько Гієна, яке зробив своїм псевдонімом.

Перш ніж стати Гієною, Пол спробував себе у спортивній сфері. У студентські роки виступав за молодіжну команду "Падови", був капітаном. 2006-го навіть намагався потрапити в NBA, але не був задрафтований. Коли зрозумів, що в спорті себе проявить, юнак зацікавився іншими сферами, в яких досяг успіху.

Баккальїні любить пожартувати. Одного разу запустив акцію проти знищення лимонів. Знявся у відповідній фотосесії, закидавши себе цитрусовими. Потім випустив ролик, де в ролі лідера "Лимонної партії" в експресивній манері розповідав про необхідність захистити цитрусові.

Показав свою вдачу Баккальїні і на першій прес-конференції як президента "Палермо". Щоб продемонструвати свою любов до клубу, він розстебнув сорочку і показав недавно набите тату з гербом "Палермо" на грудях.

Татуювання покривають Пола з голови до п'ят. Тут і квіти, і ластівки, і червовий король, і голова чорта поруч з образом Діви Марії. На тілі Баккальїні майже немає вільного місця.

Баккальїні активно розвивався в сфері бізнесу. Молодий бізнесмен обіцяє вивести команду в єврокубки, побудувати новий стадіон і реконструювати базу команди.

Дзампаріні уточнив, що залишиться радником у клубі. Аргументував це тим, що "нове керівництво ні дідька не розуміє у футболі".

Поки що складно сказати, наскільки Баккальїні буде успішним президентом, але тепер за "Палермо" стане значно цікавіше стежити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека слухає U2 і любить коней: все про позафутбольне життя наставника "Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «Любитель татуювань і захисник лимонів: хто став новим президентом "Палермо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі