Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 08:49

Львів не готується до Євро-2012, зате хоче відставки мера

Львів не готується до Євро-2012, зате хоче відставки мера

Львів може позбутися права проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, якщо керівництво міста не почне активну підготовку до турніру. Про це сьогодні на прес-конфренції заявив віце-презідент Федерації футболу України Іван Федоренко.

"УЄФА зняв відповідальність Федерації, яка тепер не зобов"язана підштовхувати міста до підготовки до Євро-2012. УЄФА буде сам вибирати міста за ступенем їх готовності. Якщо Львів не хоче брати участь в Євро-2012, то їх виключать і на цьому все закінчиться", - сказав І.Федоренко, слова якого цитує ЛІГАБізнесІнформ.

За словами Федоренка, Федерація футболу не умовлятиме керівництво міст покращувати підготовку до Євро-2012. "Умовляти ніхто нікого не буде. Є престиж міста, є відповідальність перед мешканцями міста", - підкреслив він.

Тим часом на сесії Львівської облради 63 депутати проголосували за звернення до Генпрокуратури і СБУ щодо перевірки фактів штучного затягування підготовки Львова до Євро-2012. У обігу депутати вимагають у Генпрокуратури перевірити факт зловживання службовим положенням міським головою Львова Андрієм Садовим під час підготовки до Євро-2012. Як переконані в Львівській обласній раді, є факти штучного затягування підготовки до чемпіонату Європи з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Львів не готується до Євро-2012, зате хоче відставки мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути