понеділок, 26 листопада 2007 18:25

Лужний: у грі з "Ромою" все залежатиме тільки від мене і гравців

Завтра, 27 листопада, київське "Динамо" проведе поєдинок п"ятого, передостаннього, туру  групового турніру Ліги чемпіонів проти італійської "Роми". Вперше перед матчем головного турніру клубів Старого Свsne з пресою поспілкувалися відразу три представники "Динамо". Разом з виконуючим обов"язки головного тренера команди Олегом Лужним і півзахисником Русланом Ротанем, на зустріч з журналістами прийшов тренер з фізичної підготовці Вінченцо Пінколліні.

- Чи ставиться завдання перед "Динамо" потрапити в Кубок УЄФА? Чи відчуваєте ви себе "без п"яти хвилин тренером"?

Олег Лужний: Ситуація у нас складна. Але треба вигравати матчі, що залишилися, і потрапляти в Кубок УЄФА. Що стосується посади головного тренера, той тут вирішую не я, а президент клубу.

- Чи "побіжить" "Динамо" навесні?

Вінченцо Пінколліні: Зараз дуже важко добре підготувати команду у фізичному плані. Практично немає перерв, багато ігор. Ось будуть зимові збори і навесні подивимося, наскільки добре ми на них попрацюємо.

- Чи варто проти "Роми" зіграти "другим номером"?

Олег Лужний: У нас багато проблем в кадровому плані. Велика кількість гравців травмована. Ставлю на матчі тих, хто у мене є в розпорядженні. На жаль, у тренерського штабу зараз немає по 2-3 рівноцінних виконавця на кожну позицію. А тактику формуємо виходячи з кадрового складу.

- Руслан, чи знайшов ти свою минулу форму? У останніх матчах показуєш досить непоганий футбол...

Руслан Ротань: Смак до гри у мене ніколи не пропадав. Все залежить від фізичних кондицій. Зараз я відчуваю себе добре і хочеться продовжити в тому ж дусі.

- Що з Майклом, чи зіграють Корреа і Ребров?

Олег Лужний: У Майкла травма стегна. Лікарі вирішують - чи робити йому операцію, чи ні. Шанси Корреа 50 на 50, наші доктори прикладають всі зусилля, щоб він зміг вийти на полі. А ось Сергій Ребров поки грати не готовий.

- Чи знаєте ви як обіграти "Рому" і чи є у вас люди, які можуть це зробити?

Олег Лужний: Все буде залежить тільки від мене і наших гравців. А також від настрою, з яким команда вийде на полі. У нас немає вибору - потрібно перемагати!

Руслан Ротань: У нас залишилися дві гри. З "Ромою" ми зобов"язані брати три очки. Завтра ми гратимемо тільки на перемогу.

- Чи допоможе "Динамо" те, що у римлян не приїхали декількох основних гравців?

Олег Лужний: Яка різниця, хто приїхав? Це ще велике питання, з ким важче грати - з невмотивованою основою, або гравцями, яким є що доводити.

- Погода буде на руку "Динамо"?

Олег Лужний: У суперника на полі вийдуть професіонали, які можуть зіграти при будь-яких розкладах. Але, головне, що погодні умови будуть однаковими для обох команд.

- Якщо ви залишитесь головним тренером, чи є план створити "Динамо" зразка 98-го року, коли у складі бувальщини майже одні українці?

Олег Лужний: Так, хотілося б створити саме таку команду. І якщо брати в неї іноземців, то вони повинні бути по грі на 3-4 голови вище за місцевих виконавців. Інакше краще попрацювати з нашими роки півтора і отримати результат не гірше.

Джерело: www.segodnya.ua
Зараз ви читаєте новину «Лужний: у грі з "Ромою" все залежатиме тільки від мене і гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі