четвер, 08 листопада 2007 08:37

Лужний: поборемося за вихід у Кубок УЄФА

Виконуючий обов"язки головного тренера "Динамо" залишився задоволений тільки першими 25 хвилинами матчу проти "Манчестер Юнайтеда".

- Причину невдачі потрібно шукати не сьогодні і не вчора. Це трапилося три-чотири роки тому, зараз же ми пожинаємо плоди. Кажучи про сьогоднішній матч, по першим 25 хвилинам гри я не маю ніяких претензій до хлопців. У цей період у "Манчестер Юнайтеда" не було гольових моментів біля наших воріт. У нас були два моменти і ми могли відкрити рахунок. У першій половині першого тайму хлопці повністю виконали мою установку. Проте надані можливості ми не реалізували, а пізніше пропустили гол унаслідок смішної помилки. У кожному матчі ми дозволяємо суперникові забивати після розіграшу стандартного положення. Сьогодні, після першого м"яча, наша гра розвалилася. У другому таймі, у період з 20-ї по 35-у хвилину, "Динамо" непогано виглядало, міг забити Діого Рінкон. У результаті маємо... Нам ще дуже далеко до рівня "Манчестер Юнайтеда".

Проблем у нас дуже багато. Навіть не знаю, з чого починати. Організації і дисципліни немає. Сьогодні гра була до тих пір, поки на полі була дисципліна. Потім ми пропустили зі стандартного положення. На мій погляд, команда взагалі не має права пропускати зі стандартів.

У нас залишилися матчі з "Ромою" і "Спортінгом", боротимемося в них за вихід у Кубок УЄФА. Незалежно від турнірного положення, спробуємо набрати максимальну кількість очок. Час покаже, чи дозволить їх кількість зайняти нам третє місце.

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Лужний: поборемося за вихід у Кубок УЄФА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі