пʼятниця, 17 грудня 2010 18:29

Лужний хоче виграти Лігу Європи

Лужний хоче виграти Лігу Європи

Виконуючий обов'язки тренера "Динамо" Олег Лужний прокоментував результати жеребкування плей-офф Ліги Європи.

"Нормальний жереб. Думаю, команди рівня "Бешикташа" ми зобов'язані проходити. Турецький клуб нам по зубах. Я нічого поки що не знаю про "Бешикташ", але після відпустки почнемо за ним стежити.

"Манчестер Сіті"? Якщо вийдемо далі, буде дуже цікаве протистояння. Це - хороший клуб, але і з ним можна боротися. Все одно, це "Манчестер Сіті" чи "Манчестер Юнайтед", нехай навіть "Барселона" - ми повинні грати на перемогу з будь-яким суперником. Це - футбол, і не існує команд, які не можна було б обіграти.

Наше завдання - виграти Лігу Європи УЄФА в цьому сезоні. Інший результат не влаштує. Яка різниця, ти фінішуєш в 1 / 16 фіналу або у півфіналі? Перед собою потрібно ставити лише одну мету - завоювати трофей, - вважає Лужний.

Нагадаємо, сьогодні українські клуби дізналися своїх суперників по 1 / 16 фіналу Ліги Європи.

Київське "Динамо" чекає поєдинок з турецьким "Бешикташем". Клуб із Стамбулу на стадії групового турніру Ліги Європи виступав у групі L і посів друге місце, набравши в шести матчах 13 очок. В активі "Бешикташа" чотири перемоги в поєдинках з аутсайдерами групи - віденським "Рапідом" і софійським ЦСКА і одна нічия у протистоянні з "Порту".

Перший матч пройде 17 лютого в Стамбулі, звітний поєдинок - 24 лютого в Києві.

У суперники "Металісту" дістався леверкузенський "Байєр".

За матеріалами Террикон, UEFA

Зараз ви читаєте новину «Лужний хоче виграти Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі