понеділок, 24 березня 2008 16:31

Луїш Фабіано боїться за безпеку сім"ї і готовий залишити "Севілью"

Нападник Луїш Фабіано заявив, що може залишити "Севілью". Проте причиною цьому стала не стільки зацікавленість з боку мадридського "Реала" і англійського "Тоттенхема", скільки пограбування будинку футболіста, яке сталось минулого місяця, поки сам Фабіано був на тренуванні.

Бразилець розповів, що після того, як його сім"ї у власному будинку загрожував озброєний грабіжник, вони більше не відчувають себе в безпеці в Севільї.

- Я думаю, що я щасливий тут, так чому я повинен щось міняти і йти в іншу команду, - сказав форвард. - Але моя сім"я зараз навіть думати не хоче про те, щоб залишатися в Севільї. Вони дуже налякані. Я спробую поговорити з ними і переконати, але це дуже непросто. Я повинен обговорити це з дружиною і дочками, але зараз вони шоковані. Я постараюся зробити все, що зможу, щоб умовити їх, а потім говоритиму з керівництвом "Севільї" і подивлюся, що вони запропонують. Ми вже говорили одного разу, але так і не прийшли до угоди. Поки що справи складаються не дуже добре.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Луїш Фабіано боїться за безпеку сім"ї і готовий залишити "Севілью"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі