вівторок, 01 червня 2010 14:35

Луганська "Зоря" вийшла з відпустки

Луганська "Зоря" вийшла з відпустки

Закінчився період відпусток у луганської "Зорі". Сьогодні о 8 годині ранку команда зібралася на стадіоні "Авангард". На даний момент футболісти проходять медобстеження. Завтра відбудеться тренування в Луганську. А вже третього числа о 10.00 команда відправиться до Кременної, де буде в триразовому режимі готуватися до майбутнього чемпіонату.

З відпустки вийшли всі основні виконавці, виключаючи лише Шуховцева, Віценця, Білого, Чайковського і Джихані. Ігор Шуховцев отримав невелику відстрочку у зв'язку з деякими питаннями особистого характеру. Паріт Джихані у зв'язку з одруженням теж отримав кілька додаткових днів відпустки.

Окремим пунктом стоять збірники: Віталій Віценець, Максим Білий та Ігор Чайковський. У зв'язку з щільним графіком, і, фактично, відсутністю відпустки, було прийнято рішення дати невеликий відпочинок цим виконавцям.

І що стосується нових футболістів. У розташування команди прибули двоє нових виконавців: це центральний захисник Дмитро Невмивака, добре знайомий усім по своїх виступів у запорізькому "Металурзі" і ще один захисник Станіслав Микицей з маріупольського "Іллічівця". На даний момент вони теж проходять медичне обстеження.

Селекційна робота ведеться постійно і не виключено, що в розташування "чорно-білих" надійдуть нові виконавці.

Прес-служба ФК "Зоря"

Зараз ви читаєте новину «Луганська "Зоря" вийшла з відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі