середа, 25 листопада 2020 00:47

Луческу знову поскаржився на суддів

Луческу знову поскаржився на суддів
Луческу уперше пропустив 4 м'ячі з "Динамо". Фото Рейтер

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував поразку "Барселоні" (0:4).

- "Динамо" в першому таймі показало змістовну гру. Що сталося після перерви?

Так, перший тайм був трохи краще. Було кілька підходів до воріт суперника, мали кілька шансів. При більшому везінні могли забити.

У другому таймі "Барселона" показала свій рівень. Розумію, що гравці, які коштують близько 400 млн євро не можуть ... Була різниця в рівні, як, техніці, швидкості рішень, рухів, комбінацій.

Незрозуміло, чому кинули грати після першого пропущеного. Дуже незадоволений, що в рідкісних контратаках був відсутній останній пас. Ми могли щось забити. Молоді гравці "Барселони" переграли нас. У них дуже мобільна команда з великим бажанням. Їх було неможливо зупинити.

Може, удача була на боці "Барселони". Перший удар в створ воріт закінчився голом. Потім був другий гол після кутового і ми вже не грали. Дуже багато помилок допустили. Що найбільше засмутило - ми програвали єдиноборства.

- Був фол на Вербичу в штрафному "Барселони"?

У мене вже багатий досвід. Знаю, що в таких матчах судді зазвичай стають на бік найсильніших. Вважаю, це пенальті. І в Барселоні не дали пенальті на Буяльському, і тут теж. Це пенальті. Навіть не ображаюся, бо знаю, що завжди допомагають найсильнішим.

Судді іноді стають на бік великих команд. Це не новина. Заслужена перемога "Барселони", але мені не сподобалося, що з таким рахунком програли. Ми повинні були боротися до кінця.

Епізод з пенальті в наші ворота потрібно переглянути. Я його не бачив.

- Ви втратили шанси на вихід в плейоф ЛЧ.

Від самого початку було складно на щось розраховувати з "Ювентусом" і "Барселоною". Мені з самого початку було ясно, що будемо боротися за євровесну. Потрібно сконцентруватися на наступному матчі, чемпіонаті. Сподіваюся, ще повернуться гравці після ковіда.

По Попову було видно, що він не готовий. Він тільки два дні тренувався після ковіда в загальній групі. Хочеться, щоби скоріше пройшов постковідний період і гравці швидше повернулися в обойму. Було складно весь цей період без хворих і травмованих, - сказав Луческу в ефірі "Футбол 1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" зганьбилося з "Барселоною"

Після поразки від "Барселони" "Динамо" втратило шанси на вихід з групи Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Луческу знову поскаржився на суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі