вівторок, 09 вересня 2008 16:39

Луческу запросять очолити збірну Румунії

Катастрофічний результат збірної Румунії в домашньому матчі з Литвою (0:3) дав серйознуий привід для роздумів президентові національної футбольної федерації Мірче Санду. Наразі він знаходиться у пошуках гідних кандидатур для заміни тренера збірної Віктора Піцурке.

Фаворитом у списку є Мірча Луческу - саме він, на думку Санду, здатний зайняти місце Піцурке. У Лучеську зараз не найкраще положення в донецькому "Шахтарі", що погано почав сезон, - у результаті, Мірча зараз балансує на краю відставки.

"Ми повинні проаналізувати нашу гру після другого відбіркового виступу, і лише тоді я ухвалю остаточне рішення. Не то, щоб я думав про відставку Піцурки прямо зараз - спершу потрібно добути перемогу в матчі з Фарерамі", думає вголос Санду.

"З приводу приходу Мірчи Луческу на пост національної команди Румунії - це ми обговоримо тільки після звільнення Піцурке. А наразі у нього інше місце роботи", - зазначив Мірча Санду.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Луческу запросять очолити збірну Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі