понеділок, 22 вересня 2008 10:59

Луческу стало зле після матчу "Шахтар" - "Арсенал"

Луческу стало зле після матчу "Шахтар" - "Арсенал"
"Після того, як "Шахтар" зіграв нульову нічию з "Арсеналом" будь-якому тренеру стало б погано. Саме так і трапилося з головним тренером "гірників" Мірче Луческу, у нього піднялася температура, та й взагалі сильно погіршилося самопочуття", - так пояснила прес-служба ФК "Шахтар" відсутність головного тренера клубу Мірчи Луческу на післяматчевій прес-конференції після гри з київським "Арсеналом" (0:0).

На традиційне спілкування з пресою відправився асистент головного тренера Олександр Спиридон, передає "УНІАН".

"Містер Луческу перепрошує журналістів, він себе погано почуває. На ваші питання відповім я", - сказав Спиридон.

"Ми переживаємо дуже важкий момент у чемпіонаті. Ви бачите, що в Лізі чемпіонів "Шахтар" є зовсім іншою командою. З хорватами та швейцарцями ми грали зовсім в інший футбол. Напевно, проходимо якусь смугу невдачі. Тому що забий "Шахтар" хоч один гол, напевно, "Арсенал" розкрився би і грав зовсім в інший футбол. Ми багато аналізуємо, що відбувається з командою, намагаємося вийти зі складного положення, в яке потрапили. На жаль, поки не виходить", - говорить Спиридон.

"for-ua.com"

Зараз ви читаєте новину «Луческу стало зле після матчу "Шахтар" - "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі