пʼятниця, 28 жовтня 2022 10:20

Луческу знову нарікав на роз'їзди й не подав у відставку після провалу в єврокубках

Луческу знову нарікав на роз'їзди й не подав у відставку після провалу в єврокубках
Мірча Луческу не подав у відставку після провалу в єврокубках. Фото: ФК "Динамо"

Мірча Луческу не подав у відставку з посади головного тренера "Динамо" після провалу в єврокубках.

На післяматчевій пресконференції після нічиєї з кіпрським АЕК наставник "біло-синіх" знову нарікав на переїзди, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

"Ми заслуговували на більше. Через безглузді помилки ми пропустили голи. Хочу зазначити, що АЕК – дуже хороша команда з хорошою фізичною підготовкою. Ми поступилися в боротьбі. Ми не реалізували кілька чудових можливостей. А суперники скористалися нашими помилками й забили три голи", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічия на Кіпрі Луческу не допомогла. "Динамо" ганебно вилетіло з єврокубків

За словами Луческу, гра АЕК проти всіх команд у групі стала несподіванкою.

"Ми не досягли позитивних результатів, проте провели дуже хороші матчі. Ми хотіли виграти, але ми добре провели лише заключні частини обох таймів, коли команда продемонструвала бажання перемогти", – додав тренер.

Тепер кияни повертаються в Україну.

"Нас чекає шлях назад, в Україну. Цілий день ми будемо в дорозі. У неділю ми зіграємо матч у чемпіонаті, а наступного дня знову перетнемо кордон і відправимося до Кракова, де зіграємо з "Фенербахче". Дуже важко проводити в дорозі по 10 годин кілька разів на тиждень. Гравцям не вистачало фізичної сили. Але в технічному плані команда мала непоганий вигляд. При тому, що команда позбавлена ​​можливості постійно тренуватися. Шкода, що нам не вдалося вийти з групи. Вважаю, що ми на це заслуговували", – підсумував Луческу.

"Динамо" ганебно вилетіло з єврокубків, набравши лише одне очко в п'яти матчах групового етапу Ліги Європи.

"Біло-сині" точно фінішують останніми в своїй групі.

Зараз ви читаєте новину «Луческу знову нарікав на роз'їзди й не подав у відставку після провалу в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі