четвер, 03 листопада 2022 14:22

"Луческу сам не піде з "Динамо" – журналіст

"Луческу сам не піде з "Динамо" – журналіст
Мірча Луческу сам не піде з "Динамо", а Ігор Суркіс не планує його звільняти, розповів журналіст Ігор Циганик. Фото: ФК "Динамо"

Мірча Луческу не хоче покидати "Динамо", а президент "біло-синіх" Ігор Суркіс зараз не збирається звільняти тренера.

Про майбутнє румунського фахівця в київському клубі розповів журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми.

"Скажу так, Луческу сам не піде. Він не збирається йти, вважає, що в нього є натхнення та сили для того, щоб продовжити й виправити ситуацію, яка склалася. Він вважає, що можна поборотися ще й у чемпіонаті. І найголовніше – що в нього ще півтора року контракту", – сказав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" обіграло "Кривбас" і перервало невдалу серію

За словами Циганика, наставник розуміє, що у нього в запасі є сезон, коли він може дати той результат, який дозволить йому піти переможцем.

"Наступний сезон може стати для нього взагалі завершальним у кар'єрі. Йому зараз 77. Що далі вже тренувати? Він боротиметься до кінця, проте наступний сезон ще в запасі, коли можна піти переможцем. І він за це буде чіплятися. На сьогоднішній день президент "Динамо" не збирається прощатися з Луческу. Звичайно, після двох-трьох матчів терпіння може увірватися", – підсумував журналіст.

Мірча Луческу не подав у відставку з посади головного тренера "Динамо" після провалу в єврокубках.

Після нічиєї з кіпрським АЕК наставник "біло-синіх" знову нарікав на переїзди.

Зараз ви читаєте новину «"Луческу сам не піде з "Динамо" – журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі