пʼятниця, 26 лютого 2021 00:35

Луческу розповів, чи хотів би зіграти з "Шахтарем" у 1/8 фіналу Ліги Європи

Луческу розповів, чи хотів би зіграти з "Шахтарем" у 1/8 фіналу Ліги Європи
Мірча Луческу виграв суперкубок України-2020 та вивів "Динамо" до 1/8 фіналу Ліги Європи. Фото: Reuters

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Брюгге" (1:0) в Лізі Європи.

"У перерві говорив хлопцям, що ми добре обороняємося, добре перекриваємо атаки суперника, але у нас не виходила гра в атаці. Ми поспішали, метушилися і робили непотрібні дотики і передачі. Занадто швидко хотіли вивести гравця на ударну позицію. У другому таймі ми вже не робили цього, а почали більше контролювати м'яч і загрожувати воротам.

Якби влітку хтось сказав, що ми будемо на цій стадії - ніхто би не повірив. Команда і молоді хлопці ростуть від матчу до матчу. Але через тиск і стрес вони все одно робили елементарні технічні помилки, які непритаманні їм. Потихеньку вони хочуть бачити себе гравцями "Динамо".

Хотіли б в 1/8 фіналу Лізі Європи зіграти проти "Шахтаря"?

Я думаю зараз про "Динамо", давайте говорити про цю команду. Ми вирішили задачу і радіємо цьому. Сподіваємося, що обидві команди пройдуть якнайдалі", - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" обіграло "Брюгге" й вийшло в 1/8 Ліги Європи. Там же гратиме і "Шахтар".

Двома годинами раніше "Шахтар" обіграв "Маккабі" і теж вийшов в 1/8 Ліги Європи. Жеребкування турніру відбудеться 26 лютого, п'ятниця, о 14:00 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Луческу розповів, чи хотів би зіграти з "Шахтарем" у 1/8 фіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі