вівторок, 19 червня 2007 13:31

Луческу: "Судді сфальсифікували чемпіонат"

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу в інтерв"ю "Спорт-Експресу" розповів про те, чому донецькому клубу не вдалося виграти жоден з трофеїв цього сезону.

- Чемпіонат, вважаю, був сфальсифікований грубими суддівськими помилками на користь "Динамо", – стверджує Луческу. – Досить пригадати наші три очні зустрічі з киянами. До 2012 року, коли на стадіонах України і Польщі повинен відбутися чемпіонат Європи, в керівництві української федерації, швидше за все, ніяких змін не трапиться. Люди з оточення президента ФФУ (співвласника "Динамо" Ігоря Суркіса), куди входить і суддівський комітет, як і раніше догоджатимуть перед своєму шефу.

- Мені ж не вдалося справитися з особливо складними ситуаціями. Ніколи собі не пробачу, наприклад, що не зумів докричатися до гравців в трагічному матчі Кубка УЄФА проти "Севільї", коли ми пропустили гол від воротаря суперників за декілька секунд до рятівного свистка арбітра. Мої голосові зв"язки, на жаль, не замінили досвіду, якого не вистачило в тій ситуації гравцям "Шахтаря". Всі одинадцять футболістів "Севільї" опинилися в нашій штрафній, а Жадсон та Елано залишилися в центрі поля, – продовжив тренер, вдаючись до спогадів.

Зараз ви читаєте новину «Луческу: "Судді сфальсифікували чемпіонат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі