понеділок, 12 листопада 2007 09:25

Луческу: "Динамо" заслужило перемогу

Мірча Луческу після матчу з "Динамо" відзначив заслужено перемогу киян.

- По-перше, ця гра не повинна була відбутись. По-друге, я вважаю перемогу "Динамо" заслуженою. Вони показали характер, більше було самопожертви. Зрозуміло, удача любить сміливих. Бангура забив дуже красиво, м"яч відскочив від штанги. Хотів би відзначити в складі суперника Гіоане. Він був на всіх ділянках поля, встигав і забирати м"ячі, і передачі робити. І це при тому, що він довго не грав, - говорить наставник "Шахтаря". - До гри поле можна було почистити краще. Після перерви це зробили краще, ніж у першому таймі. За таких погодних умов багато залежить від удачі. Ясно було, що якщо одна команда першою заб"є, іншій буде важко відігратись.

Пояснив Луческу і своє рішення передати капітанську пов"яку Срна.

- З тими помилками, яких Чигринський припускається останнім часом, не думаю, що він гідний капітанської пов"язки.

Не обійшло Луческу і питання про суддівство.

- Гадаю, арбітр допустився певних помилок. Що стосується пенальті, потрібно проаналізувати момент. На такому полі судити було дуже важко, але рефері зі своєю роботою справився. Якщо проаналізувати кожний момент, то можна буде висунути претензії. А зараз, одразу після гри, цього робити не можна.

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Луческу: "Динамо" заслужило перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі